Zeilreis Kyosan 3 t/m 10 mei 2014

Zeilreis Turkije

Droom eens met mij mee. Met een leuke groep meiden zeilen langs de kust van Turkije. ‘s Morgens de yogales op het voordek, ontbijten in de zon en al zwemmend en snorkelend op weg naar het amfitheater waar avondyoga of de bootcamp gehouden wordt. Deze droom wordt werkelijkheid in de week van 3 t/m 10 mei 2014.

Kyosan organiseert samen met yogacruise.nl een unieke zeilvakantie in de golf van Hisaronu. Regine en Sanne hebben het voor elkaar gekregen om een eigen programma samen te stellen op een zeilboot voor 12 tot 16 personen. Heb je zin om mee te gaan, lees de info en geef je op door te mailen naar info@kyosan.nl. Inclusief vlucht, transfer, maaltijden/drankjes en alle lessen/trainingen: 1295 euro. Voor 1 februari 2014 boeken scheelt ons 100 euro per persoon.

Zeilen langs de Turkse en Griekse kust met bijzonder yoga-plekken:

Op de top van een berg op het eiland Simi, met als yogaplek het binnenpleintje van de kerk. Afgelegen en met een waanzinnig uitzicht, ver van de bewoonde wereld.

Een van de favorieten is het Amfitheater van Datca. Vroeger hielden de Romeinen hier hun spelen en nu gaat het er iets minder heftig aan toe en geven wij hier de yogales, op de top van de tribune. Uitzicht over de haven van Datca en het Taurusgebergte.

De baai van Panormitis. Het op één na belangrijkste Grieks-Orthodoxe klooster van Griekenland. Het serene karakter van de baai maakt een bezoek en overnachting onvergetelijk.

De yogalessen en de bootcamp-trainingen worden gegeven aan land en op het schip. Zeilschip de Karaslan is comfortabel, de bemanning gastvrij en de kok onovertroffen. En er is een ruim voordek met voldoende plek voor 12 yogamatten.

http://www.zeilvakantiesite.nl/zeilvakantie/zeiljacht-karaslan/

Elke dag genieten

De Turkse keuken staat bekend om zijn smaakvolle gerechten

en de kok kookt afwisselend en gezond met verse producten
uit de regio. We stellen ons eigen menu samen. En wie het

leuk vindt, gaat met Sanne en de kok naar de markt, met
uitleg over voeding, en al die heerlijke Turkse specerijen.

Ter voorbereiding van het koken aan boord.

Programma

Elke ochtend bespreekt de kapitein onze plannen voor die dag. Met de zeekaart op tafel weten we precies waar we heen gaan. Eenmaal aangekomen, gaat het anker uit in de baai en kunnen we zwemmen, snorkelen, surfen en kanoën. Of we leggen aan in een haventje waar we kunnen rondslenteren. We kunnen tijdens de zeilcruise volop genieten. De bemanning zeilt het schip, de boodschappen worden gedaan, er wordt gekookt en afgewassen.

Absolute vrijheid

En er is meer: excursies, scooter-rijden op Simi, locale markten bezoeken, lekker wandelen, duiken, paardrijden. Aan boord is een snorkel-, surf- en visuitrusting aanwezig. Zeilen wordt afgewisseld met stops in de baaitjes, maar ook haventjes en gezellige vissersdorpjes (zoals Selimiye, Bozburun, Datca en Orhaniye) met alle gelegenheid om ze te verkennen.
Voorpret

http://www.zonnigzeilen.nl/html/fotos/fotos.php

http://www.youtube.com/watch?v=9qRPvjeEYD8

http://www.youtube.com/watch?v=hMv4Pn5azqc&feature=player_embedded

Ik heb er in ieder geval al zin in!

Via de site kyosan.nl kun je zien wie er mee gaan!

Veel souplesse,

Sanne Bernhart

Kyosan | Tel: 06-29023820

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s