Witlof met Roquefort, pijnboompitjes en walnoten

Witlof met Roquefort, pijnboompitten en walnoten

Witlof met Roquefort, pijnboompitten en walnoten

Snijd mooie blaadjes van de witlof.
Bak de walnoten en pijnboompitten in een beetje boter.
Laat afkoelen en kneus ze evt in de vijzel.
Meng een stukje Roquefort met Philadelphia of met cremefraiche en wat peper.

Smeer de witlof in met het kaasmengsel en bestrooi met de nootjes!

Heerlijk als voorgerecht, als borrelhapje of amuse.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Food en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s